dilluns, 19 de juny de 2017

La companyia nocturna es va lluir!

Aquest passat 16 de juny l'extraescolar de teatre de la nostra escola va oferir un veritable espectacle a aquells que van tenir la sort de poder assistir a les representacions que es van oferir al teatre JMJ. 

La companyia nocturna es va lluir! Us ensenyem algunes fotos!3er i 4art de Primària. Obra: No és culpa nostra. Els més menuts trepitjant fort l'escenari. Aquests petits cada cop ho fan millor! Seguiu així!


2on ESO. Obra: Perseguint la lluna. Un gran treball q es nota any darrera any !! Molt divertida i engresacadora han ha fet riure molt 


5è de Primària.. Obra: Haurà d'esperar uns 10 minuts. Una obra divertida i amb molts bons actors /actrius, que fan que el treball sigui un èxit.
6è de Primària i 1er d'ESO. Obra: Els culpables. Un treball que demostra dia a dia com treballen de valent aquests nois/es i com hi posen la màxima il.lusió.
3rt i 4art d'ESO. Obra: Pregúntali a la mama
Un fi de etapa a FEDAC molt emotiu !! Una obra per fer reflexionar als pares i mares i una dedicatòria a cadascun dels seus pares per aquestes grans actrius.